car-gear-shift-gears-7599 (1)

Over ons

Wij zijn DE inkoop-specialist op gebied van tweedehands en nieuwe auto’s. Money4cars.nl is speciaal ontwikkeld voor particulieren die het zat zijn om beloftes en biedingen te krijgen van de “auto-inkoopsites” en daarna hun woord niet kunnen houden, hun biedingen zijn er puur om de particulier bij een dealer te krijgen om daarna nog eens keihard te kunnen onderhandelen over de prijs. Money4cars.nl doet het ANDERS!

Geen lagere prijs achteraf, en een vast team

Bij ons is de afgesproken prijs VAST, we maken een afspraak met je, betalen en vrijwaren de auto ter plekke en zo makkelijk kan het zijn. We werken niet met andere dealers, dus je hebt altijd met een vast team van vier man sterk te maken, dus alle gemaakte afspraken komt money4cars.nl altijd na.

Wij bieden jou de hoogste prijs

Het money4cars.nl concept is ontstaan uit ervaringen opgedaan door zaken te doen met de “inkoop-sites”. Nadat we zoveel onvrede hebben gezien bij de particulieren die met die sites te maken kregen was het voor ons duidelijk; wij gaan er WEL zijn voor de particulieren. Wij bieden je WEL de hoogste prijs want we kopen je auto zelf op, er komen geen fee kosten van honderden euro’s bij zoals bij de inkoop-sites, die honderden euro’s die normaal naar die “inkoop-sites” gaan krijg jij!

Wie zijn onze kopers?

Eenmaal je auto gekocht is het afhankelijk van het type en staat van het voertuig welke opkoper wij benaderen. We kunnen de auto verkopen aan merkdealers en bekende BOVAG dealers of zelfs erkende export-dealers. In tegenstelling tot de “inkoop-sites” doen wij geen zaken met louche handelaren. Wij doen na aankoop van jouw auto puur B2B verkoop met BOVAG erkende autobedrijven waar we al jaren een samenwerkingsverband hebben.

Jouw auto komt dus bij een eerlijke autohandelaar terecht.

Snel je auto verkopen in 3 stappen

Je auto verkopen kan op veel manieren, maar de makkelijkste hebben wij voor je. Binnen 24 uur is jouw auto van eigenaar gewisseld. Hoe wij dat doen? Heel simpel. In 3 stappen taxeren wij jouw auto, doen wij een eerlijk voorstel en heb jij het geld ontvangen.

Omdat een auto verkopen veel rompslomp met zich meebrengt helpt Money4cars.nl je hier graag mee door je een eerlijk en transparant voorstel te doen en jouw auto direct op te kopen.

We gaan niet te werk zoals sommige andere auto inkoop-platforms die je een bod doen en vervolgens nog een dealer bij je op laten draven die het geboden bedrag nogmaals verlaagt. Wij betalen wel het bod dat jij ontvangt!

Veilig en vertrouwd je auto online verkopen

Je voertuig aanmelden bij money4cars is gratis en vrijblijvend. Je bent niets verplicht. Je kunt je auto aanmelden op basis van het kenteken en enkele aanvullende gegevens. Wij nemen dan contact met je op en we kunnen binnen 24 uur een bod uitbrengen, de betaling regelen, het vrijwaren verzorgen en het voertuig ophalen. Ons doel is dat je aan het verkopen van je voertuig een goed gevoel overhoud.