car-gear-shift-gears-7599 (1)

FAQ

Money4cars.nl is de online inkoopspecialist voor gebruikte voertuigen. Wij kopen jouw auto op voor een eerlijke prijs en ontzorgen jou daarmee van veel rompslomp die komt kijken bij het verkopen van een auto. Ons team bestaat uit professionals die jaren ervaring heeft in de automotive.

Tijdens het aanmeldproces vragen wij je om je persoonlijke gegevens achter te laten. Deze hebben we nodig om jou te informeren over de taxatie en het bod. Je gegevens worden niet getoond aan derden en staan beveiligd opgeborgen in ons systeem. 

Nee, je bent niet verplicht om je voertuig te verkopen nadat je het bod hebt ontvangen. Wanneer je het niet eens bent met het geboden bedrag, bent u verder nergens toe verplicht.

Ja, mits er tijdens de keuring van het voertuig dusdanige gebreken naar voren komen dat het geboden bedrag niet meer representatief is.

Ja. Bij Money4cars.nl hebben wij geen annuleringskosten. Wil je na de telefonische verkoop annuleren? Dan mag dat geheel kosteloos.

Als jij je voertuig verkoopt, moet je ervoor zorgen dat de dealer het voertuig op zijn naam overschrijft. Je dient dan het complete papieren kentekenbewijs (inclusief overschrijvingsbewijs) of de kentekencard met begeleidende brief en de complete 9-cijferige tenaamstellingscode in je bezit te hebben. Anders kan het voertuig niet worden overgeschreven. Ben je (een deel van) het kentekenbewijs kwijt? Vraag dan eerst een vervangend kentekenbewijs aan bij de RDW. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Alle informatie hierover kun je vinden op www.rdw.nl.