Direct je auto verkopen zonder gedoe?
Money4cars Twente is it for you!

Je auto snel en zonder gedoe verkopen in Twente?

Zit je niet te wachten op eindeloze onderhandelingen en allerlei andere taferelen die komen kijken bij het particulier verkopen van je auto? Kies dan voor Money4cars en verkoop je auto snel, gemakkelijk en zonder gedoe voor de beste prijs!

Auto verkopen in Twente

Je gooit je oude schoenen niet weg voordat je nieuwe hebt. Je hebt een mooie nieuwe auto dus het is tijd om afscheid te nemen van je oude auto en deze te verkopen. Er zijn verschillende manieren waarop je de verkoop kunt aanpakken. Je gaat de auto bijvoorbeeld zelf verkopen of je brengt ‘m naar de dealer. Alles heeft voor- en nadelen. Het één levert meer op, maar kost ook meer tijd en aan het ander hou je minder over, maar besteed je weinig tijd. Waar kies je voor? Bij Money4cars Twente geven we je de mogelijkheid om te profiteren van de beste prijs zonder dat je veel tijd investeert in het verkopen. Als je jouw auto aan Money4cars verkoopt, staan we binnen 24 uur voor je deur om de auto op te halen en vrij te waren. Je ontvangt je geld direct en je kunt de aandacht volledig storten op je nieuwe auto.

Goed advies en een eerlijk bod

Bij Money4cars Twente voorzien we je graag van gedegen advies zodat jij kunt kiezen voor de manier van het verkopen van je auto die bij jou past. Ontvang je liever geen advies, maar gewoon direct een eerlijk en transparant voorstel? Vul dan de kenteken check in en ontvang van ons binnen 24 uur een eerlijk bod op jouw auto.

Wel of niet particulier mijn auto verkopen?

Je auto zelf verkopen is leuk, maar het brengt ook een flinke lijst to do’s met zich mee. Een auto verkoopt zich niet vanzelf. Je moet krachtige advertenties schrijven, proefritten doen met potentiële kopers en met hen onderhandelen om uiteindelijk een goede prijs voor jouw auto te krijgen. Tegenwoordig verschijnen er per dag zo’n 7000 advertenties van mensen die hun auto willen verkopen. Kopers hebben dus veel keus
en je moet hen echt overtuigen om te zorgen dat ze kiezen voor jouw auto. Heb je geen tijd over die je kunt investeren in het verkopen van je auto? Kies dan voor Money4cars Twente, laat alle zorgen van je afnemen en krijg alsnog de beste prijs voor je auto.

Jouw auto adverteren

Als je jouw auto particulier gaat verkopen, kom je niet onder adverteren uit. Met het plaatsen van een advertentie breng je jouw auto namelijk onder de aandacht bij mensen die naar een nieuwe auto op zoek zijn. Er zijn duizenden mensen per dag die een advertentie plaatsen van hun auto die te koop staat. Aan jou de taak om dus op te vallen tussen al die andere advertenties. Hoe je dat doet? Maak goede foto’s, schrijf een sterke tekst en wees gedetailleerd en eerlijk over de status van je auto. Maak het niet mooier dan het is. Je schiet niks op met potentiële kopers die een kijkje komen nemen en iets heel anders hadden verwacht.

Onderhandelen bij autoverkoop

Jij wil jouw auto voor een zo hoog mogelijke prijs verkopen en de koper wil een goede deal sluiten. Als verkoper moet je dus sterk in je schoenen staan tijdens de onderhandeling. De koper zal allerlei redenen bedenken waarom jouw vraagprijs te hoog is. Zaak is dan dat jij op een goede manier je poot stijf houdt en goed weet te beargumenteren waarom de auto die prijs waard is. Helaas zijn de meeste particulieren die hun auto verkopen geen fantastische onderhandelaren. Taxeer de auto voorafgaand aan het verkopen zodat je sterk in je schoenen staat en echt weet wat je auto waard is.

Binnen 24 uur opgehaald, gevrijwaard en betaald

Heb je geen zin in alle taken die komen kijken bij het particulier verkopen van je auto, maar wil je wel de beste prijs ontvangen? Vul dan hier de gegevens in van jouw auto en verkoop je auto zonder gedoe en snel aan Money4cars Twente. Binnen 12 uur een eerlijk bod en als jij akkoord gaat is binnen 24 uur alles geregeld: opgehaald, gevrijwaard en betaald. Kiezen voor de beste prijs zonder gedoe, is kiezen voor
Money4cars Twente.