car-gear-shift-gears-7599 (1)

Auto direct verkopen zonder gedoe en geheel gratis!

Je kunt je auto direct verkopen, op verschillende manieren. Maar wat is de beste manier? Bij money4cars.nl verkoop jij je auto gegarandeerd voor de beste prijs.

Als particulier je auto verkopen is een tijdrovend proces, waarbij je veel kijkers hebt die onderhandelen over de prijs. Dan heb je nog de lage inruilwaarde die je krijgt wanneer je een nieuwe auto wilt aanschaffen.

Ontvang een eerlijk bod

Zit jij er ook niet op te wachten om lang te onderhandelen over de verkoopprijs? Wil je een eerlijk bod op je auto ontvangen en het liefst direct je auto verkopen? Dan ben je bij money4cars.nl aan het juiste adres. Wij kopen iedere auto voor een marktwaardige prijs. Vul nu onze kenteken check in en verkoop je auto geheel gratis aan ons!

Via welke manieren kun jij je auto direct verkopen?

Er zijn verschillende manieren om je auto te verkopen. Er zijn voor en nadelen bij iedere verkoopstijl. Wil je direct je auto verkopen zonder gedoe of ga je voor de hoogste prijs? Bij money4cars.nl geven we advies over de verschillende mogelijkheden van het auto verkopen.

Particulier auto verkopen

Je auto particulier aanbieden op een van de vele auto verkoop sites is het meest populair. Er zijn dagelijks meer dan 7000 nieuwe advertenties die er bij komen. Het lijkt wel een grote parkeerplaats waarbij de gene die het meeste parkeergeld betaalt bovenaan staan. Door de pittige concurrentie staat een occasion gemiddeld 6 weken in de autoverkoop.

Het voordeel van particulier je auto verkopen is dat je over het algemeen een hoger bedrag voor je auto krijgt dan wanneer je de auto naar de dealer brengt. Maar heb je genoeg tijd en energie om advertenties te schrijven, het organiseren van proefritten en al het onderhandelen?

Autoverkoop advertenties

Je bent van plan de auto verkoop online via advertenties te regelen? Hou er rekening mee dat je auto verkopen via een online advertentie niet gratis is. Voor het plaatsen van een advertentie betaal je geld en na de eerste dag sta jij al niet meer op de eerste pagina. Hoe zorg jij dat jouw Polo opvalt tussen alle andere Volkswagen occasions? Stop genoeg tijd in het maken van goede foto’s en maak een goede tekst met alle informatie. Wees gedetailleerd en lieg nooit. Je wil direct je auto verkopen, geen mensen aan de deur die iets anders verwachten. Dat vertraagd de verkoop en zorgt voor gedoe.

Onderhandelingen bij de autoverkoop

Onderhandelen over de autoverkoop prijs van je tweedehands auto met onbekende autokopers is niet de favoriete bezigheid van iedereen. Toch ontkom je er niet aan in de particuliere auto verkoop. De gemiddelde particulier is geen expert in het bepalen van een verkoopprijs. Daarom komt het vaak voor dat de koper de prijs alsnog omlaag drukt of de koper ontdekt tijdens de proefrit ‘gebreken’ en biedt hierdoor een lager bedrag. Houd voet bij stuk. Zorg dat je de autoverkoop prijs goed kan beargumenteren voor een vlotte auto verkoop en een zelfverzekerde indruk achterlaat. Wij raden voor verkoop een taxatie aan zodat jij écht weet wat jouw auto waard is.

Auto verkopen aan de dealer

Een andere optie is jouw oude auto verkopen of inruilen bij de dealer. Een gemakkelijke en snelle manier, maar niet de manier die het meeste oplevert.

Het is eerst een klus om een dealer te vinden die interesse heeft in jouw auto. De dealer zal een vast bod doen op jouw oude auto. Hier valt vaak niet over te onderhandelen omdat de dealer een winstmarge moet behalen op jouw auto.

Wat jouw auto waard is verschilt per dealer en de lokale prijs die de dealer kan krijgen. Ruil jij jouw auto in bij de dealer, dan lijkt het of je een aardige deal te pakken hebt. Maar bij inruil zul je merken dat je weinig van de nieuwe auto af kan krijgen.

Auto direct verkopen via Money4cars

Geen tijd en energie voor eindeloze onderhandelingen en advertenties? Verkoop je auto dan direct aan ons! Hoe? Voer de gegevens van je auto in bij ons op de site. Krijg binnen 12uur een vrijblijvend bod op je auto en als jij akkoord bent met het geboden bedrag is het betalen en vrijwaren ter plekke, binnen 24 uur is alles geregeld bij  money4cars.nl!